Om LessonUp te kunnen gebruiken hebben jij en je leerlingen in principe alleen een browser en een internetverbinding nodig.

Docenten
Docenten kunnen gebruik maken van https://www.lessonup.com met de volgende browsers:

Chrome, de laatste versie
Firefox, de laatste versie
Internet Explorer, versie 11
Safari, versie 11 en hoger
Edge

Sidekick
De SideKick-app voor docenten kan worden gedownload voor iOS en Android.

iOS, versie 10.3.3 of hoger
Android, versie 5 of hoger

Leerlingen
Leerlingen kunnen gebruik maken van https://lessonup.app met de volgende browsers:

Chrome, de laatste versie
Firefox, de laatste versie
Internet Explorer, versie 11
Safari, versie 11 en hoger
Edge

Leerlingen kunnen er ook voor kiezen om de studenten-app te downloaden via de Google PlayStore of de Apple AppStore. Hiervoor hebben zij een telefoon of tablet nodig die voldoet aan de onderstaande kenmerken.

iOS, versie 10.3.3 of hoger
Android, versie 5 of hoger

Gebruiken jouw leerlingen een Snappet-apparaat? Dan kunnen zij de browser gebruiken om mee te doen met jouw LessonUp-les.

Als je niet weet of jouw browser-versie de meest recente is, dan kun je gebruik maken van deze site om dit te bekijken.

Hebben jij of jouw leerlingen een oudere browser? Zoals Internet Explorer 10? En je kunt deze browser niet zelfstandig aanpassen? Dan raden we je aan om de systeembeheerder bij jullie op school te vragen deze browser te upgraden. Dit betekent overigens niet dat LessonUp in oudere browsers niet werkt. Het kan echter zijn dat sommige functionaliteiten dan niet worden ondersteund of niet optimaal werken.