Met componenten in LessonUp kun je een extra (interactieve) functionaliteit toevoegen aan jouw les. Hierdoor wordt de onderwijservaring van de leerlingen sterk vergroot en kun je een beroep doen op de verschillende (leer)behoeften van leerlingen.

LessonUp kent acht verschillende componenten die in een bestaande slide te plaatsen zijn.

tekst
afbeelding
hotspot
audio
formule
stoplicht
timer
spinner

Om een of meerdere componenten in te voegen, klik je op de knop + Component.