Als je meerdere Google-accounts hebt, privé en zakelijk (bijvoorbeeld via: Google Classroom), kan het zijn dat je maar met één account kunt inloggen. Dit komt omdat LessonUp de accounts gebruikt waarmee je in je browser bent ingelogd. Is dit maar één account, dan zal LessonUp dit Google-account gebruiken.

Om ervoor te zorgen dat je met een ander Google-account kunt inloggen, moet je ervoor zorgen dat je hiermee in je browser bent ingelogd.

1 . Log uit in LessonUp
Ga naar www.google.com
Klik rechtsboven op je naam
4 . Kies voor 'Account toevoegen'. Kies hiervoor jouw andere Google-account
5 . Ga terug naar LessonUp
6 . Kies voor inloggen met Google
7 . Je krijgt nu een lijst met Google-accounts waarmee je kunt inloggen.