Volgens de gebruikersvoorwaarden van YouTube mogen wij geen informatie opslaan over verwijderde of privé gemaakte video. Dit betekent dat, als een video weg is bij YouTube, wij hem ook helemaal verwijderen en wij je niet meer kunnen vertellen welke video dit is geweest. Wij snappen dat dit vervelend, maar kunnen dit helaas niet verhelpen zonder de regels van YouTube te overtreden.
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !