Tablets, zoals een iPad, zijn geweldige apparaten. Om lessen te tonen, bijvoorbeeld via een centraal scherm, zijn tablets perfecte apparaten. Tablets zijn echter minder geschikt om lessen in LessonUp mee te maken. Dit heeft te maken met de beperkte ruimte in het scherm, mede veroorzaakt door het softwarematige toetsenbord en de beperkte browsermogelijkheden op tablets.

Wij raden daarom aan lessen te maken via een computer (desk- of laptop).