Dat is schrikken! Maar het is goed om te weten dat wij (zelden) lessen verwijderen, en al zeker niet zonder dat te melden.

De oorzaak is vaak eenvoudiger. Vermoedelijk heb je twee of meer accounts in LessonUp, en ben je ingelogd onder een oud c.q. zelden gebruikt account.

Om dit te kunnen controleren/bevestigen, kun proberen in te loggen met een ander mailadres. Mocht dit niet lukken dan kun je met ons contact opnemen via: support@lessonup.com.

Heb je meerdere accounts en wil je deze laten verwijderen of samenvoegen? Neem dan contact met ons op.
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !