Je kunt in LessonUp bij elke slide notities invoegen. Dit doe je via het bewerkscherm (editor) van LessonUp. Aan de onderzijde van de slide zie je een geeltje. Door hierop te klikken, verschijnt een tekstvak waarin je notities kunt plaatsen.

Tijdens het geven van de les kunnen de notities worden opgeroepen door op deze knop te klikken.

De notities zijn direct zichtbaar voor andere gebruikers, maar niet voor leerlingen.