In LessonUp kun je eenvoudig (onderdelen uit) lessen verplaatsen of kopiëren naar andere LessonUp-lessen.

Stap 1:
Open de les waaruit je de onderdelen wilt kopiëren/verplaatsen in het bewerkscherm (editor). Aan de linkerkant van het scherm staan de miniaturen van de les.

Stap 2:
Selecteer de onderdelen die je wilt kopiëren/verplaatsen. Hierdoor verschijnt ook aan de bovenzijde van het scherm een gele balk met hierin o.a. de knoppen Verplaatsen en Kopiëren.
Klik één van de twee knoppen.

Stap 3:
Ga nu naar de doelles, de les waarin de slides moeten worden geplaatst. Aan de linkerkant, tussen de miniaturen, kun je de gekopieerde slides op elke plek plaatsen.

Goed om te weten: de hierboven beschreven handeling moet binnen één tabblad van je browser gebeuren. Je kunt niet slepen/verplaatsen/kopiëren tussen twee tabbladen van je browse