Om een link toe te voegen aan een les, selecteer je eerst een woord of zin in je les. Dit is meestal een tekst die te maken heeft met de link, bijvoorbeeld: klik hier om naar de site te gaan.

Nadat de tekst is geselecteerd, klik je op de knop met het kettinkje. Deze knop bevindt zich in de balk waarin ook het lettertype en tekstkleur kan worden geselecteerd.

Een venster verschijnt waarin de link kan worden ingevoegd. Eenmaal bevestigd, is de link toegevoegd aan de les.