Een docent die geen LessonUp-gebruikers kan lessen direct geven vanuit een link: zonder zich aan te hoeven melden.

Een dergelijke link kun je in LessonUp op twee plaatsen genereren.

Vanuit Mijn LessonUp:
Selecteer een les een klik aan de rechterzijde op de knop Deel met collega's

Vanuit de editor:
Klik aan de bovenzijde op de paarse knoop Deel

De link die verschijnt kun je kopiëren en plakken in een mail of sociale media-bericht. De les wordt vanuit dit bericht gestart.

Als een les op privé staat is hij niet met een andere collega te delen.