Wij hopen het natuurlijk niet, maar mocht je jouw LessonUp-account willen opzeggen, dan kun je hiervoor contact met ons opnemen.

Er zijn twee manieren waarop jouw LessonUp-account beëindigd kan worden:

Omzetten naar een gratis-account.
Zodra jouw laatste betaalde licentie is verlopen, kan jouw account worden omgezet naar een gratis LessonUp-account. Zo kun je altijd nog inloggen en jouw gegeven lessen bekijken. Dit betekent wel dat de gegevens die je bij aanmelding hebt ingevuld, in onze systemen blijven staan.

Permanent verwijderen.
We kunnen jouw account ook permanent verwijderen. Hiermee verdwijnen jouw data en volledig uit ons systeem. Mocht je dan in de toekomst toch terug willen komen, dan zul je een nieuw account aan moeten maken.

Om jouw account op te zeggen, kun je een mailtje sturen naar support@lessonup.com. Vertel ons voor welke optie je wilt gaan en wij zetten het proces zo snel mogelijk in gang.

We altijd erg blij met jouw feedback. Zou je ons in het mailtje willen vertellen waarom je besloten hebt niet door te gaan met LessonUp? Zo kunnen wij ons platform blijven verbeteren.
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !