Het is leuk om te weten wie er nog meer actief is in LessonUp! Hoewel de lessen in LessonUp anoniem zijn, zijn er verschillende manier om in contact te komen met andere gebruikers. Dit kan bijvoorbeeld via onze sociale media-kanalen (Facebook, Twitter, Instagram), maar ook via onze LessonUp Community. Deelname aan onze community is geheel vrijblijvend. Om mee te kunnen praten moet je je wel registreren: jouw LessonUp-account is niet automatisch gekoppeld aan de community.

Daarnaast organiseren wij elk jaar onze Regiobijeenkomsten. Dit is dé manier om andere gebruikers in levende lijve te ontmoeten!

Om artikelen en reacties te kunnen plaatsen in de LessonUp Community moet je je registreren. Omdat het een extern platform betreft, gaat niet automatisch met je LessonUp-inloggegevens.