Om te voorkomen dat leerlingen van andere klassen meedoen met de interactieve onderdelen in jouw LessonUp-les, kun je tijdens deze les de pincode uitzetten.

Klik op Geef les
Klik linksonder op de pincode
Zet een vinkje voor Sluit voor nieuwe deelnemers

Leerlingen kunnen nu, zelfs met de pincode niet inloggen. Moet een leerling uit jouw eigen klas worden toegevoegd? Dat kun je het vinkje (tijdelijk) weghalen.

We hebben e.e.a. ook uitgelegd in deze video:

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !