Normaal gesproken is dit namelijk niet mogelijk. Als je tekst in een open vraag zet, is het alleen mogelijk om de grootte en de uitlijning aan te geven.

Als je echter gebruik maakt van tekstvakken is het wél mogelijk. Vul hiervoor niets in bij de ruimte die voor de vraag is bestemd.

Voeg een tekstvak in (via de knop + Component->Tekst) en plaats deze op de plek waar je de vraag wilt hebben. Dat is een bijkomend voordeel: omdat je gebruik maakt van een tekstvak, kan dit nu ook overal in de ruimte bovenin zijn en ben je niet meer gebonden aan de standaard positie.

Zet de tekst in het tekstvak en bepaal welke tekstopmaak je wilt. De standaard toetsen van je besturingssysteem werken ook in LessonUp. Zo gebruik je toetsen CTRL+B (Apple: CMD+B) voor vet, CTRL+I (Apple: CMD+I) voor cursief, enz.

Het grijze woord vraag, dat bij een 'lege' vraag wordt getoond, zal overigens niet worden getoond tijdens de les.