Absoluut! Tegen een kleine vergoeding kunnen wij verschillende workshops verzorgen. Deze workshops zijn altijd op maat en voor zowel de beginnende als meer ervaren gebruiker van LessonUp.

Onze workshops kennen altijd een interactief en dynamisch karakter. Wij vinden dat deelnemers met het materiaal aan de slag moeten gaan. En aangezien LessonUp niet ingewikkeld is, is een uitgebreide knoppencursus niet nodig.

Deze workshops worden verzorgd door trainers die ook voor de klas staan.

Daarnaast verzorgen wij ook workshops die nog meer ingaan op digitalisering binnen de school. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het werken met leerdoelen, maar ook het opzetten van een effectieve digitale community binnen school.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via info@lessonup.com